top of page

Buffet Clothing: Unikátní slovenský brand

Aktualizováno: 11. 9. 2023

"We are pleasure seekers" - slogan slovenské módní značky Buffet Clothing je přesně to, co nabízí své komunitě. V Buffet Clothing vyrábějí oděvy vysoké kvality a s unikátním konceptem, z ReLiveTex materiálů, pro ty, kteří hledají originalitu, kvalitu a udržitelnost v každodenním životě.



Vstupte do světa Buffet Clothing


V době, kdy se móda stává stále více globalizovanou, je inspirující vidět značky jako Buffet Clothing, které zůstávají věrné svým hodnotám.


Buffet Clothing totiž představují jedinečný spoj mezi street fashion a moderním uměním. Zachovat dokonalou rovnováhu mezi designerským oblečením a každodenním nošením není ale snadné a proto jsou Buffet Clothing nekompromisní ohledně kvality zpracování, výběru materiálů a v otázkách ohledně udržitelnosti.




"Vždycky jsme chtěli vytvořit něco, co by bylo víc než jen oblečení. Chtěli jsme, aby lidé cítili naši vášeň a slovenskou kulturu v každém švu."

Lucia



Více než jen oblečení


Cesta na Nový Zéland nabídla Buffet Clothing novou perspektivu. Sledovali, jak lze podnikat s omezenými zdroji, klást důraz na vnitřní bohatství před ziskem a v jak silné symbióze může značka co-existovat se svou komunitou. "Založení podnikání jenom kvůli výdělku" pro ně bylo povrchní a prázdnou vizí. Tehdy se fokusem této značky staly právě vnitřní hodnoty jejich zakladatelů - kvalita, originalita, udržitelnost a komunita.





Nejsou to ale jen prázdné fráze. Buffet Clothing osobně vyhledává italské rodinné podniky, které dodávají látky výjimečné kvality do luxusních módních domů po celém světě. Velké módní značky ale obvykle nechávají desítky metrů nepoužitého materiálu a ty právě Buffet Clothing “loví” a z tohoto ReLiveTex materiálu vytváří své unikátní kousky. Mluvíme tedy o udržitelné, luxusní a samozřejmě těžko reprodukovatelné módě.


Exkluzivní kousky, jako je například upcyklovaná kolekce Buffet LAB, jsou pak ručně vyráběny přímo v jejich studiu v Bratislavě.


Buffet Clothing je ale více než jen módní značka. Je to upřímná snaha obohatit každodenní rutinu o vášeň a potěšení, o radost z luxusního ale uvědomělého produktu.





Poznejte Buffet Clothing ve Ones Concept


Buffet Clothing nedávno navázali spolupráci s Ones Concept, kde se stali součástí jejich trvalého pop-up prostoru, který na danou sezónu poskytují značkám k prezentaci svého kompletního portfolia nebo rozsáhlejších kolekcí.


Do 1.11.2023 tak máte jedinečnou možnost tuto unikátní slovenskou značku skutečně poznat a sami si vyzkoušet ty nejluxusnější materiály v originálním provedení. Lidí oblečených ve stejných materiálech totiž tolik nepotkáte, a pokud ano, pravděpodobně měli na cenovce o nulu navíc.

Navštivte nás ve Ones Concept a objevte unikátní svět Buffet Clothing




DSC_0869.jpg
Buďte u toho s námi!

První brunch ve Ones, to si nemůžete nechat ujít!

1st Brunch in Ones! Be the part of it!

We are community of likeminded people with passion for all things design.

bottom of page